Uusi erittäin toivottu toiminto Buildieen – katso kuvia suoraan kartalla!

Buildie on julkaissut uuden ominaisuuden, karttatoiminnon, joka täydentää nykyistä albumipohjaista kuvanäkymää ja -listausta. Uuden karttatoiminnon avulla näet äärimmäisen helposti missä kuvia on otettu maantieteellisesti.

Uutta on myös kuvien listaaminen roolien tai henkilöiden perusteella eli voit esimerkiksi tarkastella omien työntekijöiden, urakoitsijoiden tai valvojien ottamia kuvia kartalla.

Buildie kartta

Uusi toiminnallisuus hyödyttää sekä kunnossapidon että rakentamisen dokumentoijia. Kunnossapidossa karttatoiminto helpottaa merkittävästi töiden hallinnassa. Lisäksi sinulla on reaaliaikainen tilannetieto kaikista kunnossapidon töistä sekä historiatieto Buildien käytön ajalta. Voit myös ohjata tulevaisuuden saneerausten suunnittelua tunnistamalla alueet, joilla on kenties toistuvasti korjaustoimia.

Rakentamisessa karttatoiminto muodostuu erityisen hyödylliseksi, jos hanke on haja-asutusalueella tai maantieteellisesti laajalla alueella. Kartan avulla seuraat helposti miten ja missä hanke maantieteellisesti etenee. Löydät välittömästi samaan sijaintiin sidotut kuvat eri riskirakenteista ja työvaiheista, ja voit valvoa riskirakenteiden dokumentoinnin toteutumisen eri sijainneissa. Lisäksi pystyt helpommin seuraamaan rooleittain eri henkilöiden aktiivisuutta uuden hakutyökalun avulla.

Kiinnostuitko?

Jos teillä on Buildie jo käytössä ja olette kiinnostuneita uudesta karttatoiminnosta, niin voitte keskustella siitä lisää Joel Kallion kanssa

Buildie | Joel Kallio, myyntipäällikkö

Joel Kallio
Asiakaspäällikkö
040 771 2403
joel.kallio@buildie.fi

Jos teillä ei ole vielä Buildie käytössä, mutta olette kiinnostuneet Buildiestä ja erityisesti uudesta karttatoiminnostamme, niin voitte pyytää esittelyä tai lisätietoa Mitja Kuusistolta.

Mitja Kuusisto
Myyntipäällikkö
050 300 4388
mitja.kuusisto@buildie.fi