Kumppanit

Infrakit logo

Infrakit on tiedonhallintaratkaisu, jonka avulla infraprojektin data on helposti eri toimijoiden, kuten tilaajan, suunnittelijoiden ja rakentajien, käytettävissä. Avoimet tiedonsiirtoformaatit ja pilviteknologia ovat avainasemassa.

Buildie ja Infrakit ovat toteuttaneet rajapinnan järjestelmiensä välille, jonka myötä molempien järjestelmien käyttäjät välttyvät tiedon tuplakirjaamiselta ja ylimääräiseltä tiedon siirtelyltä, mikä tehostaa, sujuvoittaa ja nopeuttaa infrahankkeiden projektidokumentointia.

Rajapinnan myötä Buildie-käyttäjille tulee työkohteiden projektipankkiin Infrakit-kansio, johon Infrakitissä olevat vastaavien työkohteiden projektipankkitiedot siirtyvät automaattisesti. Näin ollen Buildie-käyttäjillä on tarpeen tullen helppo pääsy myös Infrakitin projektipankkiaineistoon.

Buildiessä olevalle Infrakit-kansiolle on mahdollista antaa käyttöoikeudet samalla tavalla kuin muillekin projektipankin kansioille.

Lue lisää Infrakitistä: www.infrakit.com

Trimble logo

Trimble NIS on sähkö-, kaasu-, kaukolämpö- ja vesihuoltoyhtiöiden liiketoimintaan kehitetty verkkotietojärjestelmä. Kyseessä on älykäs verkkomalli, johon on integroitu paikkatietotoiminnallisuuksia. Trimble NIS koostuu useasta moduulista, kuten verkon suunnittelu ja rakentaminen, verkostolaskenta, verkkoinvestointien hallinta ja kunnossapito sekä omaisuudenhallinta.

Buildie ja Trimble NIS ovat rakentaneet rajapinnan järjestelmiensä välille, jonka avulla käyttäjä voi lähettää Buildiellä tehtyä valokuvadokumentaatiota myös suoraan Trimble NIS:iin.

Lähetetyissä kuvissa säilyy käyttäjän nimitiedot, työkohdetiedot, aikaleima, kuvateksti, työvaiheet sekä GPS-koordinaatit, joita voi tarkastella myös Trimble NIS:ssä ja Utility To Go -mobiilisovelluksessa.

Integraatio mahdollistaa entistä kattavamman dokumentoinnin, kun Trimble NIS ja Buildie toimivat tiedonsiirron suhteen saumattomasti yhteen. Buildien käyttäjistä rajapintaa hyödyntävät tällä hetkellä pääasiassa vesihuoltoyhtiöt.

Lue lisää Trimblestä: www.trimble.com

Keypro logo

Keypron KeyAqua on verkkotietojärjestelmä, joka on suunnattu vesilaitoksille. KeyAqualla voi hoitaa investointien suunnittelun ja verkon tilan analysoinnin, huoltokierrosten suunnittelun ja poikkeamien seurannan, huoltokatkojen kommunikoinnin ja verkon mallinnuksen.

Buildie ja KeyAqua ovat toteuttaneet rajapinnan järjestelmiensä välille, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää valokuvadokumentaatiota Buildiestä KeyAquaan.

Lähetetyissä kuvissa säilyy käyttäjän nimitiedot, työkohdetiedot, aikaleima, kuvateksti, työvaiheet sekä GPS-koordinaatit, joita voi tarkastella myös KeyAquasta käsin. Integraation avulla vesilaitosten on merkittävästi helpompaa ja yksinkertaisempaa hallita ja pitää verkon toimivuutta yllä.

Rajapinta on saatavissa myös Keypron kaikkiin tuoteperheen sovelluksiin.

Lue lisää KeyProsta: www.keypro.com

Jos olet kiinnostunut yllä olevista integraatiomahdollisuuksista, niin olethan yhteydessä joko suoraan tuttuun Buildie-yhteyshenkilöönne tai myyntiimme. Katso yhteystiedot täältä!

Infrarakentamisen laadunvarmistaja.

Haluatko Buildien käyttöösi?

Ole yhteydessä meihin, niin sovitaan Buildie-esittely. Yhteystiedot löydät täältä.

Tarvitsetko apua
Buildien käytössä?

Buildie-tuki
050 303 4365
tuki@buildie.fi

Lataa Buildie-sovellus
APP STORE
GOOGLE PLAY