Kumppanit

Jos olet kiinnostunut Buildien integraatiomahdollisuuksista, olethan suoraan yhteydessä joko tuttuun Buildie-yhteyshenkilöönne tai myyntiimme. Katso yhteystiedot täältä!

Infrakit

Infrakit on tiedonhallintaratkaisu, jonka avulla infraprojektin data on helposti eri toimijoiden, kuten tilaajan, suunnittelijoiden ja rakentajien, käytettävissä. Avoimet tiedonsiirtoformaatit ja pilviteknologia ovat avainasemassa.

Buildie ja Infrakit ovat toteuttaneet järjestelmiensä välille rajapinnan, jonka avulla molempien järjestelmien käyttäjät välttyvät tiedon tuplakirjaamiselta ja ylimääräiseltä tiedon siirtelyltä. Tämä tehostaa, sujuvoittaa ja nopeuttaa infrahankkeiden projektidokumentointia.

Rajapinnan myötä Buildie-käyttäjille tulee työkohteiden projektipankkiin Infrakit-kansio, johon Infrakitissä olevat vastaavien työkohteiden projektipankkitiedot siirtyvät automaattisesti. Näin ollen Buildie-käyttäjillä on tarpeen tullen helppo pääsy myös Infrakitin projektipankkiaineistoon.

Buildiessä olevalle Infrakit-kansiolle on mahdollista antaa käyttöoikeudet samalla tavalla kuin muillekin projektipankin kansioille.

Trimble NIS

Trimble NIS on sähkö-, kaasu-, kaukolämpö- ja vesihuoltoyhtiöiden liiketoimintaan kehitetty verkkotietojärjestelmä. Kyseessä on älykäs verkkomalli, johon on integroitu paikkatietotoiminnallisuuksia. Trimble NIS koostuu useasta moduulista, kuten verkon suunnittelu ja rakentaminen, verkostolaskenta, verkkoinvestointien hallinta ja kunnossapito sekä omaisuudenhallinta.

Buildie ja Trimble NIS ovat toteuttaneet järjestelmiensä välille rajapinnan, jonka avulla käyttäjä voi lähettää Buildiellä tehtyä valokuvadokumentaatiota myös suoraan Trimble NIS:iin.

Lähetetyissä kuvissa säilyy käyttäjän nimitiedot, työkohdetiedot, aikaleima, kuvateksti, työvaiheet sekä GPS-koordinaatit, joita voi tarkastella myös Trimble NIS:ssä ja Utility To Go -mobiilisovelluksessa.

Integraatio mahdollistaa entistä kattavamman dokumentoinnin, kun Trimble NIS ja Buildie toimivat tiedonsiirron suhteen saumattomasti yhteen. Buildien käyttäjistä rajapintaa hyödyntävät tällä hetkellä pääasiassa vesihuoltoyhtiöt.

Keypron KeyAqua

Keypron KeyAqua on verkkotietojärjestelmä, joka on suunnattu vesilaitoksille. KeyAqualla voi hoitaa investointien suunnittelun ja verkon tilan analysoinnin, huoltokierrosten suunnittelun ja poikkeamien seurannan, huoltokatkojen kommunikoinnin ja verkon mallinnuksen.

Buildie ja KeyAqua ovat toteuttaneet järjestelmiensä välille rajapinnan, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää valokuvadokumentaatiota Buildiestä KeyAquaan.

Lähetetyissä kuvissa säilyy käyttäjän nimitiedot, työkohdetiedot, aikaleima, kuvateksti, työvaiheet sekä GPS-koordinaatit, joita voi tarkastella myös KeyAquasta käsin. Integraation avulla vesilaitosten on merkittävästi helpompaa ja yksinkertaisempaa hallita ja pitää verkon toimivuutta yllä.

Rajapinta on saatavissa myös Keypron kaikkiin tuoteperheen sovelluksiin.