Yritys

Laadukkaampaa rakentamista työmaadokumentoinnin avulla.

Buildien synnyn ja kasvun takana ovat perustajat Taneli Ristmeri ja Petri Saarinen. Ristmeri toi Buildieen omakohtaisen kokemuksen ja tietämyksen rakennusalasta, kun taas Saarinen teknisen osaamisen ja näkemyksen sovelluskehittämisestä. Alusta asti Buildien missiona on ollut parantaa rakentamisen laatua, mikä on edelleen yrityksen missio ja kantava voima.

Ensimmäinen Buildien virallinen tuoteversio tuli markkinoille vuoden 2016 alkupuolella, minkä jälkeen kasvu ja vauhti ovat olleet nousujohteista. Se ei kuitenkaan ole ollut tuurikauppaa, vaan töitä on tehty kovat tavoitteet edellä. Yrityksen alkutaipaleelta asti on ollut selvää, että yritystä halutaan kasvattaa ja viedä kohti kansainvälisiä markkinoita. Tekemisen meiningistä pidetään edelleen kiinni Buildien arvojen myötä, jotka ovat freesi, innovatiivinen, rento ja reipas. Buildie-sovelluksen tuotekehitys on yrityksen omissa käsissä, kuten ovat myös asiakastukipalvelut.

Buildie hakee kasvua ja ymmärtää sen takana olevan osaavan ja motivoituneen henkilöstön. Jokaisella tiimillä on omat työntekijälupauksensa, jotka palvelevat hyvää työntekijä- ja asiakaspalvelukokemusta. Tavoitteellisuus näkyy myös siten, että Buildie ei koskaan kehitä ominaisuutta, joka on huonompi kuin kilpailijan. Lisäksi uusissa kohdemaissa Buildie tavoittelee Suomen tavoin markkinajohtajuutta tarjoamalla alan parhaimman kenttätyökalun infrarakentamisen työmaille.

Buildie Oy lukuina

Perustamisvuosi

2015

Asiakkaita

100+

Liikevaihto
v. 2020

1,2 M €

Dokumentoituja
kuvia Buildie-
sovelluksella

180 000

vuodessa