Moderni laadunvalvonta tuo etuja asiakkaalle

Vision Infran asiakkaat pääsevät seuraamaan hankkeen edistymistä aina reaaliajassa

Modernia ja innovatiivista infrarakentamista

Vision Infra Oy on moderni ja innovatiivinen infrahankkeiden projektinjohtoon sekä työmaapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Pääpaino heidän toiminnassaan on vaativissa kunnallisteknisissä rakennus- ja saneeraushankkeissa, joihin he tarjoavat pääurakointi- sekä työnjohtopalveluita kuntien, liikelaitosten sekä alan urakoitsijoiden käyttöön.

Yksi tärkein kulmakivi Vision Infran toiminnassa on nykyaikainen laatudokumentaatio, jonka avulla asiakas pääsee seuraamaan hankkeen edistymistä reaaliajassa.

Kuin Apple muihin sovelluksiin verrattuna

Nykyaikaisesta laatudokumentoinnista puhuttaessa kuvaan astuu Buildie: Vision Infra Oy tilasi Buildien käyttöönsä jo ennen yhtiön perustamista.

”Halusimme olla edelläkävijöitä modernin laatudokumentaation kanssa ja siksi Buildien käyttö on tärkeä osa toimintaamme, toimitusjohtaja Eetu Mustonen kertoo.”

”Valitsimme Buildien siksi, että se on yksinkertainen ja sitä on helppo käyttää. Usein tämän tyyppisten sovellusten näkökulma on insinöörilähtöinen ja lopputulos monimutkainen. Buildie sen sijaan keskittyy siihen, että se on rakentajan ja tilaajan näkökulmasta helppokäyttöinen ja toimiva.”

”Voisi sanoa, että Buildie on muiden vastaavien sovellusten keskellä se toimiva ja helppokäyttöinen Apple, Mustonen kuvailee pilke silmäkulmassaan.”

Halutuin kumppani ja taitava tekijä

Vision Infra Oy toimii Pirkanmaan ja Hämeen alueella ja heidän arvoihinsa kuuluu olla halutuin kumppani ja taitava tekijä alalla. Yhtiön perustajilla on vahva kokemus taustalla: toinen työskentelevistä osakkaista on ollut pitkään töissä vesilaitoksella ja toinen kaupungilla vastaavana mestarina. Sitä kautta myös tilaajan näkökulma on tuttu.

”Buildien avulla työmaiden dokumentoiminen on ihan uudella tasolla ja asiakkaamme hyötyvät siitä suuresti – otamme kaikista työvaiheista paljon kuvia, joten kaikki maan alle jäävä rakentaminen on sen ansiosta täysin läpinäkyvää”, Mustonen kertoo.

Kuvat siirtyvät suoraan Buildien kuvapankkiin, josta ne ovat työmaakohtaisesti ja työvaiheittain näkyvissä kaikille hankkeen osapuolille.

Buildien käyttö säästää aikaa ja rahaa kaikilta osapuolilta

”Työn suorittamisen aikana voimme käydä valvojan kanssa keskustelua Buildien kuvien avulla, eikä hänen ole aina pakko tulla paikalle asti. Valvojan kanssa kaikki papereiden vaihto ja allekirjoitukset sujuvat sähköisesti Buildien kautta”, Mustonen kertoo.

Lisäksi säästöä syntyy asiakkaalle, kun maan alla olevat rakenteet ovat tarkkaan tiedossa ja kuvista voidaan aina tarkastaa asioita ilman, että maa revitään auki.

”Työvaiheiden systemaattinen kuvaaminen ja tehokas laadunvalvonta Buildien avulla säästävät siis aikaa ja rahaa kaikilta osapuolilta”, Mustonen tiivistää.

Lue lisää Vision Infrasta: www.visioninfra.fi