Tuotekehityksen timanttiset työntekijälupaukset

Teknologiajohtajamme Petri Saarinen kiteytti timanttiset työntekijälupaukset tuleville tuotekehitystiimin jäsenille. Kasvamme kovaa vauhtia ja etsimme nyt uusia buildielaisia joukkoomme. Osaaville ja innokkaille devaajille on tilaa Buildiella.

1. Et koskaan koodaa tarpeetonta. Tuotekehityksemme perustuu asiakaslähtöisyyteen

Meillä on vahva ja läpinäkyvä strategia ja jokainen työntekijämme tietää oman roolinsa strategian onnistumisessa. Tuotekehityksemme perustuu asiakaslähtöisyyteen. Osaamme arvostaa hyviä asiakassuhteita ja toimivia palautekanavia loppukäyttäjiltä.

2. Pääset kehittämään markkinoiden johtavaa ratkaisua. 

Buildie on asiakassegmenttiensä markkinajohtaja. Asemamme johdosta Buildie on myös toimialan kehittämisen edelläkävijä. Buildien asiakkaista 97% jatkaa vuosittain palvelun käyttöä. Se on paras mahdollinen tunnusmerkki siitä, että ratkaisumme on aidosti tärkeä asiakkaillemme.

3. Saat omistajuutta tuotteesta ja pääset vaikuttamaan

Sinun ei tarvitse koodata kymmeniä yhtäaikaisia projekteja. Saat omistajuuden yhteen tuotteseen, jonka kehityssuuntaan pääset vaikuttamaan. Työnkuvasi Buildiella tulee muotoutumaan vahvuuksiesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

4.Emme koskaan kehitä kilpailijoita heikompia toiminnallisuuksia. Jos ei voida tehdä parempaa, jätetään tekemättä

Teemme parasta ja jos emme tähän pysty, jätämme tekemättä. Haluamme olla edelläkävijöitä, emme perässä hiihtäjiä.

5. Arkeologit erikseen. Emme tue muinaisteknologioita

Työsuhteen alussa saat valita itsellesi sopivimmat työvälineet ja työskentelytavat. Työt on mahdollista tehdä toimistolla tai etänä. Teknologiastäkkimme on tätä päivää.

Kiinnostaako Buildie työnantajana?
Tutustu yritykseemme ja avoimiin työpaikkoihin täältä, tai pistä avoin hakemus meille!