Kakkoskotina Buildie-kämppä & pendelöintiä Tampereelle

Buildiella suurin osa työntekijöistä asuu Tampereella tai Tampereen läheisyydessä, mutta osa asustelee muualla Suomessa. Jälkimmäinen porukka käy myös toimistolla lähes viikottain tai harvemmin. Jotta toimistolle ja Tampereelle tuleminen on mukavaa ja viihtyisää, niin sen tueksi on hankittu Buildie-kämppä.

Kaksi kehittäjäämme Teemu ja Petri L. ovat Buildie-kämpän vakioasukkaita, ja joskus kämpällä punkkaa myös muita Tampereen ulkopuolella asuvia buildielaisia. Buildie-kämppä toimi myös kolmannen kehittäjän Markon perehdytysajan asuntona alkuvaiheessa. Kaupunki veti sen verran puoleensa, että Marko päätti muuttaa kokonaan Tampereelle ja hankki oman asunnon. Alue oli ilmeisesti mieluisa, kun uusi asunto löytyi vain kivenheiton päästä Buildie-kämpästä.

Teemua ja Petriä saa myös kiittää asunnon valinnasta ja toimivasta sisustuksesta, nimittäin he hoitivat Buildie-kämpän kuosiin. Buildie kustansi kaikki perus asumiseen tarvittavat välineet ja huonekalut, mutta asukkaat vastasivat omista viihdejutuista. Teemulla ja Petrillä on omat melko säännölliset aikataulut, että milloin käyvät Tampereella ja miten arki täällä päässä soljuu. Vaikka ”kotikoti” on aina paras paikka, niin ilmeisesti Buildie-kämpästäkin on tullut vähän niin kuin kakkoskoti, jonne on kiva tulla.

Petri ja Teemu kertovat 6 parasta puolta kakkoskodista ja pendelöinnistä:

  1. Pääsee elämään kaupunkielämää, vaikka ”kotikoti” on maalla
  2. Pystyy tutustumaan työkavereihin eri tavalla, kun on enemmän toimistolla ja yksi on kämppiksenä
  3. Työkodissa on omat rutiinit ja erilainen arki kuin ”kotikotona”
  4. Tampereelle tullessa voi tulla vaikka moottoripyörällä kesäisin
  5. Paljon ravintoloita ympärillä, voi käydä syömässä eri mestoissa kun mikroruoka tai omat keitokset alkavat kyllästyttää
  6. Voi katsella tv-sarjoja tai pelailla pelejä yksin tai kämppiksen kanssa

Tunnelmia Buildie-kämpältä

Sähköpyörällä töihin

Buildie tarjoaa myös työsuhdepyöräedun työpaikkaliikkumiseen ja muutama buildielainen onkin hankkinut sähköpyörän. Petter kruisailee aika-ajoin sähköpyörällä Kangasalta kauniiden maisemien läpi Buildien toimistolle eli noin 20 km per suunta.

Jutun kuvat: Teemu Lepistö ja Petter Aherto


Kiinnostaako Buildie työnantajana?
Tutustu yritykseemme ja avoimiin työpaikkoihin täältä, tai pistä avoin hakemus meille!