Wanted (dead or) alive – vinkkaa meille hyvä tyyppi ja tienaa 2000€

Hei palkkionmetsästäjä! Vinkkaa ystävääsi tai kollegaasi meille töihin: onnistuneesta rekrytoinnista maksamme mojovan palkkion.

Vuosi on lähtenyt reippaasti käyntiin ja Buildie on hyvässä kasvussa. Henkilöstömäärämme tulee tänä vuonna yli tuplaantumaan, mutta koska huipputekijät ovat harvassa, halusimme pistää hommaan vauhtia. 

Rekrytoinnin vinkkipalkkiot ovat tuttu juttu ohjelmistotaloissa. Yleensä rekrytointiin johtaneesta vinkistä maksetaaan palkkio omalle henkilökunnalle, mutta me heitimme verkot vähän väljemmille vesille. Verkostoihimme kuuluu sen verran hyviä tyyppejä, että heidän tutuistaan löytyy varmasti lisää Buildie-henkisiä pelureita. Vinkkipalkkio on siis luvassa kaikille – ei vain Buildien omalle väelle.

Verkostoissa kuhisee

Wanted-vinkkauskampanja on saanut verkostomme kuhisemaan. Jo ensimmäisen viikon aikana linjat kävivät kuumina ja LinkedIn sekä sähköposti kilkattivat saapuneiden viestien merkiksi. Ja hyvä niin, sillä vuoteen 2025 mennessä Buildiessa tulee olemaan lähes 100 työntekijää. Meillä on tilaa useammallekin hyvälle tyypille ja tarjolla on iso joukko erilaisia paikkoja. 

– Työ rakennusalan kuumimman ohjelmistotuotteen parissa selkeästi kiinnostaa. Hetken jo olimme huolissamme siitä, että joudumme ostamaan oman puhelimen tälle kampanjalle, virnistää Buildien toimitusjohtaja Taneli

Näin se toimii

  1. Vinkkaa tutullesi avoimesta tehtävästä. Kerro Buildiesta, ja että tämä on loistotyöpaikka huipputyypeille. 
  2. Potentiaalinen työntekijä lähettää meille hakemuksen, ja mainitsee hakemuksessaan vinkkaajan nimen. 
  3. Palkkio maksetaan, kun vinkattu henkilö päätyy Buildien palkkalistoille ja koeaika on ohi. (Psst. Vinkkaaja ja vinkattu voivat myös jakaa palkkion keskenään.)

Tsekkaa avoimet työpaikkamme ja pistä vinkaten! 

https://www.buildie.fi/avoimet-tyopaikat/