Front end developer

06/03/2020

Front end developer

06/03/2020

Hei kehittäjä, unohda kymmenet alati muuttuvat ja päällekkäiset asiakasprojektit, joiden deadline oli jo eilen! Koetko nykyisessä työssäsi olevasi enemmän asiakaspalvelija kuin ohjelmistokehittäjä? Kehitätkö komponentteja tai osakokonaisuuksia tuotteisiin, joiden loppukäytöstä sinulla ei ole mitään tietoa? 

Tule mukaan kehittämään rakennusalan kuuminta ohjelmistotuotetta! Lupaamme työrauhan yhteen projektiin kerrallaan ja inhimilliset deadlinet. Toimit arvostettuna tuotekehittäjänä osana ketterää tuotekehitystiimiä. Pääset näkemään aitiopaikalta työsi jälkeä – tuotteen käyttöä oikeassa käyttöympäristössä.

Olemme

Olemme Buildie, vuonna 2015 perustettu rento ja reipas kasvuyritys Tampereelta. Työllistämme tällä hetkellä 10 henkeä ja tuplaamme luvun vielä tänä vuonna. Reilussa neljässä vuodessa olemme kehittäneet rakennusalalle innovatiivisen digitaalisen palvelun, joka on käytössä yli 50 kaupungissa ja kunnassa ympäri Suomea. Kansainvälisen liiketoiminnankin olemme ehtineet aloittamaan Pohjoismaissa. Tuotteemme arvostuksesta jotakin kertoo se, että 95 % asiakkaistamme jatkaa sopimustaan vuosittain. Reippaan vauhdin ylläpitämiseksi tuotekehityksemme tarvitseekin nyt juuri sinut pitkäaikaiseen ja vakituiseen Front end developerin positioon.

 

Näidenkin parissa pääset työskentelemään

  • Javascript
  • React.js
  • Node.js
  • Amazon Web Services
  • UX- ja graafinen suunnittelu

Tarjoamme

Pääset osaksi rentoa tuotekehitystiimiä, jossa asioista keskustellaan yhdessä ja toisen tukeminen kuuluu kaikkien toimenkuvaan. Tiimimme on pieni, mikä tuo etuina ketteryyden, vähäisen byrokratian ja vapauden. Tiimin front end developerina pääset vaikuttamaan tuotteen web-sovelluksen kehitykseen ja suunnitteluun. Tämä paikka on yksi ensimmäisistä talon sisäisen tuotekehitystiimimme rekrytoinneista, eli toisin sanoen pääset vaikuttamaan myös kollegoidesi valintaan. Mikäli tunnet jo entuudestaan sopivat kaverit, niin vielä parempi. Rekrytoimme heidätkin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonilla, jonne julkisetkin kuljettavat kätevästi ja autopaikkaetukin löytyy talon puolesta. 

Tartu tilaisuuteen!

Tämä uniikki positio täytetään välittömästi sopivan huipputyypin löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Barona IT:n kanssa. Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tomi.niskanen@barona.fi.

Lisätietoja voit kysellä Baronan rekrytointikonsultilta Tomi Niskaselta samasta osoitteesta.

Build with the best.