Customer Support Specialist

19/05/2020

Customer Support Specialist

19/05/2020

Haluatko osaksi kehittyvää ja kasvavaa työyhteisöä, jonka keskiössä on kaikilta osin loistava tuote? Toimit tärkeässä roolissa B2B-asiakasrajapinnassa, jossa tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme tuotteen käytössä sekä tarjota välitöntä apua ongelmatilanteissa. Osallistut koulutustoimintaan ja olet mukana rakentamassa uusia toimintamalleja sekä varmistamassa korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

Työpaikkasi

Olemme Buildie, 2015 perustettu startup-yritys Tampereelta. Neljässä vuodessa olemme kehittäneet rakennusalalle innovatiivisen digitaalisen palvelun, joka on käytössä lähes 50 kaupungissa ja kunnassa ympäri Suomea. Olemme myös aloittaneet maailman valloittamisen Tanskan markkinoilta ja seuraava kohdemaa on jo valittuna. Tuotteemme arvostuksesta kertoo jotain se, että 96 % asiakkaistamme jatkoi sopimustaan. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna yli 300 % ja reippaan vauhdin ylläpitämiseksi tarvitsemmekin sinut vahvistamaan tuotetukeamme!

Tarjoamme

Haasteellisen ja innostavan position suoraan asiakasrajapinnassa. Loistavan tuotteen, jonka parissa on kiitollista toimia sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua tuotekehitykseen. Rennon työkulttuurin, jossa pääset nauttimaan tauoilla tai työpäivän päätteeksi biljardin peluusta tai toimiston omasta salista sekä virkistävistä välipaloista taukojuomineen. Huolehdimme perehdytyksestäsi ja tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja huippuviihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa.

Odotamme

  • Windows käyttöjärjestelmän ja internet-selainten hyvää tuntemusta
  • Android ja iOS -mobiilikäyttöjärjestelmien tuntemusta
  • Ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja järjestelmällisyyttä
  • Olet luonteva puhelinkeskusteluissa ja asiakaspalvelutilanteissa
  • Sujuvaa englannin- ja suomen kielen taitoa

Lisäksi

  • Tekninen koulutus ja kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi
  • Ruotsin tai tanskan kielen taito luetaan plussaksi

Tartu tilaisuuteen!

Älä epäröi, tehtävä täytetään heti sopivan huipputyypin löydyttyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen timo.raiskio@buildie.fi.

Lisätiedot, 050 9110958 / Timo Raiskio, Tuotepäällikkö

Hakuaika umpeutuu 5.6.2020

Build with the best.