Rekry: Customer Support Specialist

Buildie etsii nyt kolmen hengen energisen tuotepalvelut-tiimin vahvistukseksi Customer Support Specialistia Tampereelle! Buildien tuotteen avulla rakennusalan ammattilaiset voivat valvoa ja dokumentoida rakentamisen laatua sekä hallita kumppanuuksia.

Buildie - Tuotepalvelutiimi

Tule Customer Support Specialistiksi Buildieen

Toimit tärkeässä roolissa B2B-asiakasrajapinnassa ja tehtävänäsi tukea asiakkaitamme tuotteen käytössä sekä tarjota välitöntä apua ongelmatilanteissa. Tuet asiakkaitamme yhdessä tiimisi kanssa chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Lisäksi pääset vaikuttamaan tuotteen kehittämiseen asiakkaidemme tarpeiden pohjalta kehitys- ja myyntitiimin kanssa. Pääset siis aidosti vaikuttamaan tuotteen toiminnallisuuksiin sekä ilmeeseen!

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinussa yhdistyvät into asiakkaiden kanssa työskentelyyn sekä erinomaiset tiimityö- ja kommunikointitaidot. Keskustelet taitavasti asiakkaiden kanssa ratkaisukeskeisesti ja vuorovaikutat sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Aikaisemmasta työkokemuksesta asiakasrajapinnassa on hyötyä, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen Buildien tuotteeseen sekä asiakaskenttään, ja tiimisi auttaa sinua onnistumaan työssäsi.

Toivomme sinulta

  • Asiakaslähtöistä, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksesi
  • Halua kehittyä ammatillisesti sekä rohkeutta tuoda omia ideoitasi esille toimintamme kehittämiseksi
  • Ajokorttia
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Buildie tarjoaa sinulle

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa vahvassa kasvussa olevassa teknologiayrityksessä
  • Työn nuoressa ja matalahierarkisessa kasvuyhtiössä – kaikkea tekemistämme ohjaavat meidän arvomme: Rento, Reipas, Innovatiivinen ja Freesi!
  • Mahdollisuuden osallistua kehitystyöhön ja tuoda omat näkemyksesi esille asiakkuuksien ja tuotteen kehittämiselle
  • Tyytyväiset asiakkaat ja markkinoiden parhaan tuotteen infrarakennusalan toimijoiden laadunvarmistukseen ja työn ohjaukseen
  • Rennon ja mukavan, mutta kunnianhimoisen työyhteisön
  • Viihtyisän toimiston, jossa viihtyvyytesi takaavat muun muassa aamu- ja välipalatarjoilut, virvokkeet, biljardipöytä, pelinurkkaus sekä vieraileva toimistokoira Remu. Lue lisää Buildiesta työpaikkana täältä!

Hakuohjeet

Älä epäröi, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Lisätietoja voi tiedustella tuotepalvelujohtajalta Timo Raiskiolta: puh. 050 911 0958, timo.raiskio@buildie.fi. Soittoajat puhelinyhteydenotoille: torstai 13.1. klo 14-16 ja torstai 20.1. klo 15-17.


Kiinnostaako kuulla enemmän millainen Buildie on työpaikkana?

Lue täältä

Tutustu tulevaan esimieheesi tuotepalvelujohtaja Timo Raiskioon!

Lue täältä

Haluatko kuulla kuinka Buildiesta on tullut Buildie?

Lue täältä

Haluatko kurkistaa yhden työkaverisi, testausspesialistin Heli Kontturin, työpäivään Buildiella?

Lue täältä